Hallo, Mijn naam is

Bart Gotemans

Ik benJouw Webdesigner

Afkomstig uit Vlaams Brabant, België. Ik laat de visie van jouw bedrijf digitaal tot leven komen. Met mijn 15 jaar ervaring in WordPress en als SEO specialist weet ik exact hoe ik jouw doelgroep kan bereiken. 

<b>Bart</b> Gotemans
 • 15 + Jaar Ervaring
 • 330 Completed Projects
Web Developer

Waarom kiezen

voor Mijn als Jouw Webdesigner
Branchekennis

Diepgaande expertise in het ontwerpen van websites specifiek voor de horecasector, met een diepgaand begrip van de uitdagingen en behoeften van restaurants, cafés en bars.

SEO-geoptimaliseerd

Websites worden gebouwd met de beste SEO-praktijken in het achterhoofd, wat helpt om de online zichtbaarheid te vergroten en meer klanten naar uw horecazaak te trekken.

Responsieve ontwerpen

Elk ontwerp wordt geoptimaliseerd voor alle apparaten - of het nu een desktop, tablet of smartphone is - zodat uw klanten altijd de beste ervaring krijgen.

Persoonlijke aanpak

Een op maat gemaakte benadering voor elke klant, waardoor uw website echt de unieke sfeer en branding van uw horecazaak weerspiegelt.

Online reservering integratie

Naadloze integratie van boeking- en reserveringssystemen die intuïtief zijn voor zowel u als uw klanten, zodat u altijd volgeboekt bent. Betaal niet langer hoge commissies.  

Betaalbare prijzen

Competitieve prijsstelling zonder in te boeten aan kwaliteit, zodat ook kleinere ondernemingen in de horeca kunnen profiteren van een eersteklas online aanwezigheid.

Skills

Wat ik ook doe

Bekijk mijn Diensten
Web design & Development
Websites & Webshops

In het digitale tijdperk is een professionele website geen luxe meer, maar een noodzaak voor elk bedrijf, groot of klein.

Meer info
Zoekmachine Optimalisatie
SEO

Met mijn expertise op het gebied van SEO zorg ik ervoor dat jouw website niet alleen een plek heeft in de online wereld, maar ook uitblinkt.

Meer info
Onderhoud & Support
Vlekkeloos online

Ik bied zowel website onderhoud als support aan: twee cruciale diensten die ervoor zorgen dat jouw website/webshop altijd op zijn best is.

Meer info
Jouw Digitale Visitekaartje

Google My Business  plaatst jouw onderneming letterlijk en figuurlijk op de kaart. Ik optimaliseer dit krachtige platform voor jouw bedrijf.

Meer info
E-mail marketing
Bereik Jouw Doelgroep

Ik creëer niet alleen visueel aantrekkelijke websites, maar ontwikkel ook strategische en e-mailcampagnes die jouw conversies verhogen.

Meer info
Professionele E-mail
Communiceren met Autoriteit

Het hebben van een professioneel e-mailadres, straalt niet alleen professionaliteit uit, maar bouwt ook vertrouwen op bij je klanten.

Meer info
Services

Veelgestelde vragen

en hun Antwoorden
Administratie
Offerte aanvragen
Waar kan ik een offerte aanvragen

Een offerte aanvragen kan door contact op te nemen. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek leer ik jou, jouw bedrijf, je doelen en noden kennen. Hierna maak ik een detaileerde offerte op.

Contact gegevens
Hoe neem ik best contact op?

Via e-mail op contact@helloiambart.com of WhatsApp op het nummer +32498699806 kan je mij het best bereiken.

Betalingen
Hoe kan ik mijn factuur betalen?

Dit kan door over te schrijven naar het rekeningnummer dat vermeld is op de factuur. Rekeningnummer LT783250081308454553 op naam van Bart Gotemans

Algemeen
Planning
Hoe lang duurt mijn project?

Dit is zeer afhankelijk van de complexiteit. Bij het opstellen van de offerte, geef ik ook steeds een planning op.

Wijzigingen
Ik wil na de opleveringen wijzigingen aanbrengen, kan dit?

Ja hoor, je krijgt volledige controle over heel de website. Natuurlijk blijf ik ook beschikbaar om wijzigingen door te voeren.

Eerste plaats in Google
Gaat mijn website bovenaan staan in Google?

Elke website wordt met de grootste zorg gemaakt en ik pas altijd de juiste technieken toe. Dus qua SEO heeft jouw website steeds een voorsprong op de concurrentie!

FAQ's

Prijzenpot

Transparantie de hele weg
Google My Business
175 euro

Optimaliseer uw online aanwezigheid met een professioneel opgezette Google My Business-pagina. Wordt zichtbaar voor lokale klanten, vergroot uw bereik en boost uw lokale SEO. Ik zorg voor een volledige setup, inclusief het verifiëren van uw bedrijf, het optimaliseren van uw profiel en het toevoegen van essentiële bedrijfsinformatie, zodat u opvalt in lokale zoekopdrachten en op de kaart staat voor potentiële klanten.

 • Professionele Setup
 • Verificatie
 • Ondersteuning
 • Analyse en Rapportage
 •  
 • Fotobeheer
 • Beheer van Reviews
Start Project
!!! Momenteel Gratis !!!
Website Audit
125 euro

Verkrijg essentiële inzichten in de prestaties van uw website met onze Basic Website Audit. Deze service biedt een snelle, doch grondige blik op de kernaspecten van uw website, waaronder technische prestaties, basis SEO en gebruikerservaring. Ontvang een beknopt rapport dat licht werpt op cruciale verbeterpunten en praktische aanbevelingen biedt om uw online aanwezigheid te versterken zonder diep in de technische details te duiken.

 • Snelle Analyse
 • Beknopt Rapport
 • Basis SEO Check
 • Technische Check
 • Basis SEO Check
 •  
 • Actieplan
 • Opvolging & Analyse
Audit aanvragen
Website
750 euro

Laat uw bedrijf online schitteren met een nieuwe website. Ontvang een strak ontworpen, mobielvriendelijke website die uw merk in de kijker zet en uw klanten een naadloze navigatie-ervaring biedt.

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Mobielvriendelijk
 • Tot 5 pagina's
 • Contactformulier
 • Google Analytics

Dit soort van website is ideaal voor starters en kleine ondernemingen. Mocht je op zoek zijn naar meer functies en meer pagina's dan stel ik graag een vrijblijvende offerte op!

Mocht je op zoek zijn naar een goedkopere oplossingen, laten we dan samen bekijken of een one-page website iets voor jou is. Een one-page website kan je al krijgen vanaf 350 euro.

Start Project
Prijzen

Laatste Nieuws

mijn tips & advies
mei 8, 2024
Digitale groei en groene investering gestimuleerd door nieuwe investeringsaftrek.

Bouw je een webshop voor een klant of ontwikkel je digitale betalings- en facturatiesystemen of zorg je voor de digitale…

november 7, 2023
De Voordelen van Samenwerken met een Betaalbare Webdesigner voor Je Bed & Breakfast of Restaurant

Als eigenaar van een bed & breakfast of restaurant, begrijp je ongetwijfeld de waarde van een sterke online aanwezigheid in de competitieve horecabranche. Een professionele website is niet langer een luxe, maar eerder een noodzaak.

oktober 29, 2023
Het Belang van een Overtuigende Website voor B&B’s in Vlaams Brabant en België

In dit artikel willen we B&B eigenaren informeren over het immense belang van een kwalitatieve website en hoe dit direct kan bijdragen aan het succes van je onderneming.

Blog

Contact Opnemen

Let’s Talk About Ideas
Adres
Neerijse, Vlaams Brabant - BE
Mechelen, Antwerpen - BE
Freelance
Beschikbaar voor opdrachten
E-mail
Contact@YourWebdesigner.be
WhatsApp
+32 (0) 471 867 004
Vaste lijn
+32 (0) 15 79 34 24

  Contact