Eén van de beste innovaties op vlak van technologie is Microsoft 365 (vroeger: Office 365). Gebruikers zullen gegarandeerd productiever zijn door het enkel nog maar in gebruik te nemen.

Microsoft 365 kan je helpen om sneller zaken af te handelen. Je kan gemakkelijk toegang krijgen tot al je documenten, gelijk waar je ook bent én op elk moment van de dag. Hieronder vind je de grootste voordelen wanneer je gebruikt maakt van Microsoft 365.

1. Frequente, automatische updates

Er is geen nood aan IT techniekers die naar uw bedrijf komen om de software te updaten. Microsoft 365 pusht automatische updates naar elke gebruiker. Dit betekent dat er geen tijd verloren gaat en je kan blijven werken zonder zorgen te maken over trage en verouderde software. De updates zullen je een beter functioneel systeem geven om efficiënt te werken en de taken op tijd af te handelen.

2. Naadloos samenwerken

Door gebruik te maken van Microsoft 365, kan je naadloos samenwerken met al je collega’s. De Co-Authoring tool maakt het mogelijk dat meerdere gebruikers tegelijk aan één document of project kunnen samenwerken. Je kan chatten of praten met elkaar in real-time terwijl je aanpassingen uitvoert. Elk teamlid kan ook zien wie wat aangepast heeft en op welk tijdstip. Deze functie bespaart je meer tijd en maakt samenwerken eenvoudiger.

3. Geavanceerde beveiligingsfuncties

Een cloudgebaseerd systeem kan riskant zijn. Beveiliging zal altijd een heet onderwerp blijven, maar met Microsoft 365 heb je niets te vrezen. Het beschikt over high-end beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat alle data in de cloud veilig staat. Er is geen reden om aan beveiligingsrisico’s te denken, want het heeft uitstekende features zoals threat intelligence, data loss prevention, mobile device management, en advanced security.

4. Toegankelijkheid

Zoals al eerder aangehaald, staat Microsoft Office 365 je toe om gelijk waar en wanneer te werken. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Dit is ongetwijfeld één van de sterkste functies van dit cloudgebaseerde systeem, aangezien je niet langer afhankelijk bent van de werkplaats. Alles kan opgeslagen worden op de cloudserver, zodat je eender waar kan werken.

Niets gaat boven probleemloos werken, taken vrij afwerken, én op het zelfde moment efficiënt met je collega’s samenwerken. 

Contacteer wekreate wanneer je de overschakeling wilt maken naar Microsoft 365.

Tags: