Een federatie voor digitale ondernemingen

FeWeb is de federatie voor bedrijven die digitaal ondernemen. FeWeb werkt aan het professionaliseren en het samenbrengen van de internetsector in gans België. Ze doen dit vooral door zich te richten op de belangen van webbedrijven, het waken over en het verhogen van de kwaliteit door het inrichten van opleidingsdagen.

Gedetailleerde info over FeWeb:

https://www.feweb.be/nl/

FEWEB, VERSTERKT HET DIGITAAL ONDERNEMEN IN BELGIË

VIER PIJLERS VAN FEWEB:

Professionaliseren

FeWeb vecht als een sterke vertegenwoordiger voor de belangen van de digitale dienstverleners in België. Met belangrijke waarden en best practices werkt FeWeb volgens hun eigen ethische en uitvoerende regels.

Informeren

Via verschillende nieuwskanalen en nieuwsbrieven van de federatie van webbedrijven informeren ze de digitale sector. Ook de leden met diverse meningen komen steeds aan bod.

Inspireren

Door gebruik te maken van business cases, events en via diverse tools inspireren en engageren de federatie, zowel internetondernemers alsook particuliere klanten via de inspiratiesessies en het onderwijs.

Uitwisseling van kennis en ervaring

Kennis en ervaring uitwisselen met leden die dezelfde belangen hebben is belangrijk voor de groei van de sector. Dit gebeurd onder andere door het uitgeven van interessante whitepapers en hulplijsten. Deze zijn exclusief ter beschikking gesteld van de aangesloten leden.

EEN COMMUNITY VOL DIGITALE VERRASSINGEN

Iedereen die professionele diensten en producten levert, waarbij het internet als technologie een centrale rol speelt telt mee voor de federatie van webbedrijven. Het maakt dus niet uit hoe groot of klein een bedrijf is.
 

De leden van FeWeb zijn digitale dienstverleners die van belang zijn voor:

  • de online aanwezigheid van bedrijven 
  • web designers en webdevelopers
  • de e-commerce activiteiten van bedrijven
  • digitale en inbound marketing stratiegie
  • Kenniscentrums of business dienstverleners